Студентка Коледжу УКД Соломія Ткачівська виборола світову першість з сучасного танцю на чемпіонаті Dance World Cup

Студентка Коледжу УКД Соломія Ткачівська виборола світову першість з сучасного танцю на чемпіонаті Dance World Cup, який проходив у Великобританії.

Ми поспілкувались з Соломією про чемпіонат та любов до танцю: – Скільки часу займаєшся танцями? Чому? Скільки себе пам’ятаю, стільки танцюю. Почала займатися з професіоналами з 5-ти років, отже вже 13 років працюю над майстерністю. Я дуже люблю танцювати, не уявляю свого життя без танцю. Це мені передалося від мами. – Чому вступила в Коледж УКД? Мене привабило те, що в Коледжі УКД відкрили нову спеціальність – «Сучасна хореографія». Вирішила не зволікати, а продовжувати займатися улюбленим видом мистецтва, розвиватися, вдосконалюватися навчаючись.

В Коледжі УКД я маю можливість працювати зі справжніми професіоналами, які допомогли стати мені Чемпіонкою світу. – Що тобі дає навчання в Коледжі УКД? Навчання в Коледжі УКД дає мені можливість розвиватися і рости професійно. Тут дуже цікаво і комфортно: починаючи з сучасних просторих залів і спілкування з креативними викладачами. А ще, я маю можливість попрацювати з відомими танцюристами, яких до нас запрошують. – Працівники Коледжу УКД допомагають в досягненні упіхів? Мене дуже мотивує той факт, що я навчаюсь в УКД безкоштовно. Отримала цей грант за перемогу на конкурсі «Школа має талант». Тепер маю відмінно навчатись, щоб продовжувати безкоштовне навчання.

Окрім того, спільними зусиллями керівництва і викладачів УКД, мені знайшли меценатів, які презентувала фінансовий сертифікат на оплату видатків для поїздки на Чемпіонат Світу в Англію. – Які емоції ти відчула, коли дізналась про перемогу на Dance World Cup? Звичайно, я неймовірно зраділа. Я взагалі дуже емоційна людина і мене просто розривало зсередини від почуття гордості й щастя. Адже я вкотре підтвердила звання найкращої танцівниці світу. А в моєму віці це з кожним роком стає важче, оскільки зростає конкуренція. – Які плани на найближчий рік? Звичайно, продовжувати професійний розвиток і ріст, знайомство з цікавими людьми, участь у цікавих танцювальних проєктах. Коледж УКД пишається своїми студентами!

лого коледжу на хедер-02

Будь з нами:

Написати директору

Контакти

  • вул. Є. Коновальця, 35

    м. Івано-Франківськ, 76018

  • +38 (0342) 77 18 45
  • university@ukd.edu.ua
  • college.ukd@ukd.edu.ua

Світлини

©2020. King Danylo University. All Rights Reserved