Мальована_

Мальована Оксана Григорівна

Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, керівник групи забезпечення спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

У 2005 році в Київському університеті туризму, економіки і права отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобула кваліфікацію менеджера- економіста, а у 2007 році у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна» отримала другу повну вищу освіту за спеціальністю «Технологія харчування» та здобула кваліфікацію спеціаліст з технологій харчування, інженер-технолога.

З 2016 року – спеціаліст вищої категорії.

Упродовж 2007–2015 рр. працювала викладачем циклових комісій технологічних дисциплін, готелів і туризму в Івано-Франківському державному коледжі технологій та бізнесу, з липня 2015 до травня 2017 року – викладачем фахових дисциплін в Івано- Франківському фінансово-комерційному кооперативному коледжі імені С. Граната.

З травня 2017 року працює в Закладі вищої освіти «Університет Короля Данила». Зараз обіймає посаду голови циклової комісії з готельно-ресторанної справи та туризму Фахового коледжу Закладу вищої освіти «Університет Короля Данила

Стаж педагогічної роботи складає понад 15 років.

Має досвід практичної роботи за фахом, зокрема, протягом 2001-2007 років працювала лаборантом кухні-лабораторії та шеф-кухарем в Івано-Франківському комерційному технікумі.

Є членом Івано-Франківської обласної організації Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

Авторка навчально-методичних посібників та статей у фахових виданнях України та закордону.

Жирак

Жирак Людмила Михайлівна

Викладач циклової комісії з готельно-ресторанної справи та туризму, спеціаліст вищої категорії, керівник групи забезпечення спеціальності 242 Туризм

У 2009 році в ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Туризм» і здобула кваліфікацію фахівця з туризму. Впродовж 2009-2012 років навчалася в аспірантурі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» спеціальності 24.00.02 - фізична культура, фізичне виховання різних груп населення.

Упродовж 2013-2014 рр. працювала викладачем туристичних дисциплін у ТОВ «Івано- Франківський муніципальний коледж», з вересня 2014 – до травня 2017 року – викладачем фахових дисциплін в Івано-Франківському фінансово-комерційному кооперативному коледжі імені С. Граната.

Із травня 2017 року працює в Закладі вищої освіти «Університет Короля Данила». Зараз обіймає посаду викладача циклової комісії з готельно-ресторанної справи та туризму Фахового коледжу Закладу вищої освіти «Університет Короля Данила».

З 2021 року - спеціаліст вищої категорії.

Стаж педагогічної роботи становить понад 10 років.

Має досвід практичної роботи за фахом: з 2010 року працює гідом-екскурсоводом по м. Івано-Франківську та Карпатському регіоні, здійснює туристичний супровід дитячих та дорослих груп.

Неодноразово нагороджена грамотами та подяками Івано-Франківської ОДА (2011, 2012) і міського голови (2009), зокрема, у 2020 році відзначена нагородою міського голови за вагомий внесок у розвиток в'їзного туризму, туристичної інфраструктури та популяризацію м. Івано-Франківська.

Є членом Івано-Франківської обласної організації Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

Авторка навчально-методичних посібників та статей у фахових виданнях України та закордону.

Напрями роботи викладачів циклової комісії