Сьогодні в студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Фахового коледжу на бінарне заняття з дисципліни «Основи барної справи» старша викладачка циклової комісії Оксана Мальована запросила практика Романа Кутинського – члена Асоціації барменів України, переможця конкурсу “Metaxa-12 Україна”, фіналіста світового конкурсу в Греції, фіналіста конкурсу “Hennessy”, який потрапив до 50-ки найкращих барменів світу, фіналіста конкурсу “World Class”, Brand Ambassador-Angostura, Torres, Cucielo.Brand Barmen @poverh.restobar.
На занятті з темою «Способи приготування коктейлів» студенти ознайомилися з базовими техніками приготування коктейлів, найпопулярнішими рецептами та секретами подавання.
Здобувачі освіти дізналися про різні методи змішування інгредієнтів, принципи поєднання смаків і важливість правильної презентації в барній справі. Такий інтерактивний формат допоміг їм глибше зрозуміти професійні аспекти майбутньої професії та закріпити здобуті знання в реальних умовах.