У межах вивчення дисципліни «Основи гостинності» для студентів 1 курсу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» викладачі організували екскурсію до нового фешенебельного ресторану «DaliBude».
Мета виїзного заняття – ознайомити майбутніх фахівців із сучасними стандартами обслуговування та особливостями ресторанного бізнесу. Студенти мали змогу побачити роботу ресторану зсередини, поспілкуватися з персоналом і дізнатися про специфіку організації сервісу.
Під час екскурсії студенти здобули цінні практичні знання про менеджмент закладу, особливості роботи кухні та роль якісного сервісу у сфері гостинності. Такі заходи допомагають здобувачам освіти краще зрозуміти майбутню професію та мотивують до розвитку в обраній сфері. Дякуємо ресторану «DaliBude» за гостинність і можливість навчатися у професіоналів!